top of page


Aktuellt

Vår fastighetsskötare Christer

Christer går i pension den sista augusti. Som tack för lång och trogen tjänst kommer vi tacka av Christer med en avslutningsfest kvällen den 31/8. Det vore roligt om så många som möjligt kan komma så boka datumet i kalendern!

Föreningen bjuder på mat och alkoholfri dryck, vill man ha något annat att dricka får man ta med sig det själv. Meddela hur många ni är som kommer senast den 18/8 antingen via epost till brfstockenstyrelse@gmail.com eller genom att lägga en lapp i brevlådan till expeditionen i port 31. Skriv också om vi behöver känna till eventuella allergier eller intoleranser.

Christer har semester 22/7 - 18/8 och nås då inte via telefon eller epost. Om det uppstår problem eller frågor under den perioden så kontakta styrelsens telefonsvarare eller epost som kollas regelbundet under sommaren.

Soprummet sommarstängt 22/7 – 18/8

Soprummet kommer vara stängt för källsortering och grovsopor under perioden som Christer har semester. Under den tiden får man gå en återvinningsstation för källsortering eller ta sig till en återvinningscentral för annat avfall som inte är hushållssopor.

 

Här kan ni läsa senaste brevet om bedrägeri i närområdet

I bifogad information kan du lära dig känna igen bedragarnas knep. Hjälp oss gärna sprida kunskapen till grannar, nära och kära! 


Historik

Städdag 25 maj

Välkommen till städning av vårat utomhusområde som också kombineras med rensning av cykelförråd. Vi avslutar dagen med fiskdamm för barn och sedvanlig korvgrillning för alla som vill.

Fram till och med den 1 maj går det bra att använda biblioteket som vanligt. Därefter kommer rummet att rensas för att framöver fungera som lokal för styrelsens arbete. Ni som vill hämta böcker från biblioteket och ha dem hemma är välkomna att göra det fram till och med den 1 maj.

Grannsamverkan!

Brott har ökat både i vårt område och i samhället som helhet. Var därför extra noga med vilka som ni släpper in i våra lokaler.

Ställ gärna en fråga om någon vill komma in i porten, vare sig det är via porttelefonen eller vid ett möte i porten.

För information så har tyvärr två bilar blivit stulna natten 18/10 2023 på våran parkering i föreningen. Så vi får alla hjälpa varandra och ha koll, prata gärna med varandra och grannar så skapar vi en tryggare miljö.

Tack för så stort deltagande på extrastämman.

Vi hade en extrastämma den 17 oktober kl 18.00, med enbart stadgeändringar på dagordningen. Mötet hölls i gymmet som finns i källarplanet till port 29-31.

Här kan du läsa om de nya stadgarna

och här kan du läsa nyheter ang. stadgarna för HSB bostadsrättsföreningar

Stocken

Tänk lite extra på att:

Våra hus är relativt lyhörda eftersom de är av äldre modell. Det är bra om vi alla ta hänsyn till våra grannar, särskilt kvällar, nätter och tidiga mornar.

 

Håll gärna uppsikt över området och kontakta fastighetsskötare eller styrelsen om ni ser misstänkt fukt eller risk för översvämning.

bottom of page