top of page


Nyinflyttad

Välkommen till Stocken

Stock 7.png

- en trevlig bostadsrättsförening nära sjöar, skog och och stad, där vi hoppas att du ska trivas! Här bor både äldre och yngre, ensamstående, par och familjer.

Ta gärna för vana att titta in här när du undrar över något, vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt.

Du är också välkommen att kontakta styrelsen med frågor eller synpunkter.

En av de första personer du förmodligen träffar vid inflyttning är vår fastighetsskötare Christer. Han hjälper bland annat till med ny namnskylt på dörren och det är honom du kontaktar om du har behov av en ny nyckelbricka till porten, till en kostnad av 200 kronor.

 

Christer nås enklast på telefon 070 - 718 99 90. Eftersom han har många arbetsuppgifter under dagen så når man honom säkrast om man ringer mellan klockan 08.00 - 08.30 på morgonen. Annars kan du lämna ett meddelande. Christers arbetstider är vardagar mellan kl 07.30 - 16.00.

Bredband från Tele 2 på 250 mb ingår i avgiften, men du behöver skaffa ett eget abonnemang och få en mottagarenhet från dem. 

Det finns också indraget bredband från Telenor som det går att ansluta till och som erbjuder högre hastighet, men den kostnaden ingår inte i föreningens avgift. 

Planerar du att göra någon renovering av lägenheten i samband med inflyttningen eller senare? Läs gärna igenom vad som gäller vid renoveringar innan du börjar!

bottom of page